Thijs van der Hoorn
    Freelance online marketeer

Over mij

Negen jaar geleden, in 2007, verkocht ik mijn eerste website en sindsdien heb ik niet stil gezeten. De afgelopen jaren heb ik kleine zelfstandigen in Nederland, België, Frankrijk en Zweden geholpen met het werven van nieuwe klanten op internet. Het blijft mooi om professionals, van psycholoog, therapeut, acupuncturist, brillen ontwerper, zanglerares tot aan een talenschool voor expats te helpen met het werven van nieuwe klanten. Want uiteindelijk doen zij het werk. Ik help ze door ervoor te zorgen dat meer mensen ze vinden via Google. Dat doe ik door hun website te optimaliseren voor Google, Google Adwords campagnes op te zetten en door de website te optimaliseren. Zo doe ik samen zaken met verschillende professionals en kunnen we samen groeien als we samen ons werk goed doen.

Naast mijn werk als freelancer ben ik in maart 2012 begonnen met EYEspired.nl. Waar ik dagelijks mijn lezers probeer te inspireren met het beste op het gebied van kunst en design. Graag zet ik getalenteerde creatieven uit binnen en buitenland in de spotlight zet. En struin ik stad en land af opzoek naar creatief werk dat aandacht verdient.

In 2012 volgde ik bij Hyper Island in Stockholm een aanvullende opleiding, eCommerce Business, om mij bij te scholen nadat ik ruim 3 jaar gewerkt hebt voor ruim 120 psychologen en therapeuten in Nederland en België op basis van No Cure No Pay. Tijdens dat jaar heb ik als sokkenfanaat ook nog kort een sokken subscription service gehad. Waarbij mijn klanten elke maand een nieuw paar sokken kregen.