Thijs van der Hoorn
    Freelance online marketeer

Ik werf nieuwe cliënten voor acupuncturisten

Als zelfstandig acupuncturist heb je nieuwe cliënten nodig. Niet zomaar een keertje, maar voortdurend. Een deel van die aanwas gaat ‘vanzelf’, omdat je je werk goed doet en mensen dat aan elkaar vertellen.

Toch is het voor velen lastig. En anderen voelen zich gewoon niet geschikt om actief op zoek te gaan: ‘Laat mij nou maar gewoon behandelen, dat is mijn vak’.

Maandelijks nieuwe cliënten in jouw praktijk
De websites die ik voor acupuncturisten maak zetten het internet voor je aan het werk. Nieuwe cliënten zijn namelijk al lang op zoek naar een acupuncturist bij jou in de buurt. Maar ze kunnen je niet vinden. En als ze je vinden, worden ze vaak toch geen cliënt. Op dit moment help ik al 20 acupuncturisten met het werven van meer cliënten.

"Ik maak sinds enige tijd dankbaar gebruik van de internetdiensten van Thijs. Ik zelf ben niet handig op internet, daarbij kost het veel tijd. Mijn meeste cliënten krijg ik via mond op mondreclame, maar ik was toch verrast dat ik nu meer benaderd wordt door cliënten die nog nooit van mij hadden gehoord maar via internet op zoek zijn gegaan naar een therapeut.

Wat mij erg aanspreekt in de samenwerking met Thijs, is dat deze gebaseerd is op vertrouwen en eerlijkheid."
Jacqueline Tesselaar - Acupunctuur Alphen aan den Rijn.

Ik zorg er voor dat:

  1. mensen met een hulpvraag je makkelijk op het internet vinden
  2. mensen zich op hun gemak voelen bij je website
  3. dat ze jou bellen of mailen voor een afspraak.

Ik werk op basis van No Cure No Pay
Mijn aanpak is helder en eerlijk. Geen addertjes. Geen poespas. We maken samen heldere afspraken en ik betrek je bij wat ik voor je doe. Ik reken met je af per cliënt. Je betaalt een eenmalige vergoeding als je een nieuwe cliënt krijgt. Dat is eenmalig ongeacht de duur van de behandeling. Als je maandelijks meer cliënten wilt ontvangen in je praktijk bel Thijs dan op: 06 505 43 590 of vul het contactformulier in. Dan neem ik spoedig contact met je op.