Thijs van der Hoorn
    Freelance online marketeer

50 Vacatures voor een zelfstandig werkende acupuncturisten

Jij werkt als acupuncturist helemaal voor jezelf, ik verzorg jouw cliëntwerving, zodat jij je dus volledig kan richten op het behandelen van cliënten. Voor de meeste acupunctuurpraktijken waar ik mee samenwerk verzorg ik een instroom van 1 tot 2 nieuwe cliënten per week.

Het mooie is dat ik je juist een stukje zorg uit handen kan nemen. Juist dat stukje waar je vaak niet op zit te wachten: cliëntwerving. Dan kan jij je meteen richten op waar jij goed in bent: mensen beter maken.

Vriendelijk zakendoen: no cure, no pay
Ik leer je graag beter kennen door samen aan de slag te gaan. Met mijn website ga ik jouw praktijk een gezicht geven op internet en zorg ik ervoor dat jouw praktijk goed vindbaar wordt op het internet, hier zijn helemaal geen kosten aan verbonden.

Daarnaast reken je met mij af per cliënt die bij jou in behandeling gaat. Dus je betaalt mij alleen als je via mij een nieuwe cliënt krijgt. Dat is eenmalig ongeacht de duur van de behandeling.

Over jou?
Je hebt je opleiding afgerond, bent aangesloten bij de Zhong, NVA of een andere beroepsvereniging. Verder volg je nog met enige regelmaat curssussen of andere nascholing om bij te blijven op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde.

Ben je geïnteresseerd? Bel mij!
Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten? Bel mij dan ☎ 06 505 43 590. Of lees meer over het werven van nieuwe klanten.