Over mij

In 2007, verkocht ik mijn eerste website en sindsdien heb ik niet stil gezeten. De afgelopen jaren heb ik kleine zelfstandigen in Nederland, België, Frankrijk en Zweden geholpen met het werven van nieuwe klanten op internet. Het blijft mooi om professionals, van psycholoog, therapeut, acupuncturist, brillenontwerper, zanglerares tot aan een talenschool voor expats te helpen met het werven van nieuwe klanten. Want uiteindelijk doen zij het werk.

Ik help ze door ervoor te zorgen dat meer mensen ze vinden via Google en andere websites. Dat doe ik door hun website te optimaliseren voor Google, Google Ads campagnes op te zetten en door de website te optimaliseren voor conversies. Zo doe ik samen zaken met verschillende professionals en kunnen we samen groeien, als we samen ons werk goed doen.

Naast mijn werk als freelancer ben ik in maart 2012 begonnen met EYEspired.nl. Waar ik mijn lezers probeer te inspireren met het beste op het gebied van kunst en design. Graag zet ik getalenteerde creatieven uit binnen en buitenland in de spotlight zet. En struin ik stad en land af op zoek naar creatief werk dat aandacht verdient.