Maandelijks meer cliënten voor je praktijk

Voor je praktijk heb je maandelijks nieuwe cliënten nodig. Sommige weten je te vinden omdat je je werk goed doet en mensen dat met elkaar delen. Maar lang niet alle nieuwe cliënten melden zich vanzelf, en dat blijft lastig. Ieder zijn vak zeg ik altijd! Daar komt bij dat je vast liever meer tijd steekt in je praktijk door bijvoorbeeld opleidingen te volgen of door aan bijscholing te doen.

Maandelijks nieuwe cliënten
De websites die ik bouw maak ik goed vindbaar. Via Google maar ook door actief te adverteren op diverse sites. En zo weten nieuwe cliënten je beter te vinden. Op dit moment werk ik samen met psychologen, acupuncturisten, therapeuten, relatietherapeuten, een gestalt therapeut, emdr therapeut, hypnotherapeut, cranio sacraal therapeut en nog een voetreflex therapeut. En elke maand weer help ik ze met het werven van extra cliënten, in zowel Nederland als België.

“Ik maak sinds 2014 dankbaar gebruik van de internetdiensten van Thijs. Ik zelf ben niet handig op internet, daarbij kost het veel tijd. Mijn meeste cliënten krijg ik via mond op mondreclame, maar ik was toch verrast dat ik nu meer benaderd wordt door cliënten die nog nooit van mij hadden gehoord maar via internet op zoek zijn gegaan naar een therapeut.

Wat mij erg aanspreekt in de samenwerking met Thijs, is dat deze gebaseerd is op vertrouwen en eerlijkheid.” Jacqueline Tesselaar – Acupunctuur Alphen aan den Rijn.

Ik zorg er voor dat:

  1. mensen met een hulpvraag je makkelijk op het internet vinden
  2. mensen zich op hun gemak voelen bij je website
  3. dat ze met jou contact opnemen

Ik werk op basis van No Cure No Pay
We maken samen afspraken over wat ik doe en ik reken met je af per nieuwe cliënt. Je betaalt een eenmalige vergoeding als je een nieuwe cliënt krijgt. Dat is eenmalig ongeacht de duur van de behandeling.

Als je maandelijks meer cliënten wilt ontvangen in je praktijk bel mij dan op: 06 505 43 590 of vul het contactformulier in. Na het eerste contact doe ik meestal vrijblijvend onderzoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn zodat ik een voorstel kan maken.