Thijs van der Hoorn
    Freelance online marketeer

Mijn portfolio

Hieronder vind je enkele voorbeelden uit mijn portoflio dat de afgelopen jaren gegroeit is, als je vragen hebt of meer wilt weten over wat ik voor jou kan beteken, neem dan contact met mij op.

Koentact
Voor deze talenschool in Amsterdam voor expats zorg ik voor nieuwe leerlingen met Google Adwords, zoekmachine optimalisatie en geef ik conversie advies.

"Thijs zette een grote Adwords campagne op die onze inschrijvingen verdubbelde. Ik zou hem zeker aanraden aan andere bedrijven die willen groeien." Koen Gijzel, CEO Koentact

Yoga Roosendaal
Door Audrey Mannie werd ik gevraagd of ik haar kon helpen om haar website beter vindbaar te maken in Google.

Acupunctuur Spijkenisse
Ik help acupuncturist Leeroy Roder met het werven van meer klanten voor zijn praktijk in Spijkenisse. Deze website heb ik speciaal voor hem gebouwd en de eerste nieuwe klanten weten hem sinds april 2014 te vinden via Google.

René Goris
De Amsterdamse acupuncturist zit al ruim 20 jaar in het vak en heeft mij gevraagd om zijn praktijk verder te laten groeien door maandelijks meer nieuwe klanten te werven.

Psycholoog 4 Inspiration
Voor de lancering van de nieuwe website van Carla Leutscher heb ik haar geholpen met SEO en website advies, maar ook met het opzetten van campagnes in Google Adwords om voor haar praktijk in Amstelveen en Alphen aan den Rijn meer klanten te werven.

Sacha Prins
Osteopaat Sacha Prins heb ik geholpen haar website beter vindbaar te maken door een zoekmachine adviesrapport op te stellen, maar ook door het aanpassen van de opzet van haar huidige website. Om zodoende meer klanten te kunnen werven voor haar praktijk in Huizen.

EYEspired
Maart 2012 ben ik begonnen met EYEspired, om daar dagelijks bezoekers te inspireren met het beste op het gebied van onder andere kunst, design, street-art en fotografie. Dagelijks spot en schrijf ik nieuwe artikelen die tegenwoordig maandelijks gelezen worden door 22.500 bezoekers uit Nederland en Belgie.

Zangles Utrecht
"Thijs en ik werken inmiddels 2 jaar samen. Tot op heden ben ik erg tevreden over Thijs! Hij heeft altijd zijn zaken op orde en werkt hard om leerlingen voor mij binnen te krijgen. Thijs zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik hoog op google kom te staan. Daardoor krijg ik leerlingen binnen voor zangles, coaching of singer-songwriter les." Pascale Kemper

Snowboard Den Haag
Van Natasha Smit kreeg ik de vraag of ik haar niet kon helpen om haar website beter vindbaar te maken. Omdat ze zelf graag meer wilt leren over SEO organiseerde ik in Utrecht een SEO workshop. Zodat we samen allen stappen kunnen doorlopen van het optimaliseren van een website voor Google.

EAZZY
Omdat dit bedrijf in Litouwen aan het begin stond van de opzet van ecommerce heb ik twee workshops gegeven om te zorgen dat de klant kennis van zaken heeft. Omdat ze op de lange termijn zelf een ecommerce team willen opzetten. Ik spijkerde de eigenaar bij op het gebied van Google Analytics en Google Adwords.

Acupunctuur Hoorn
Acupuncturiste Ineke Feldmann zit al 20 jaar in het vak, maar voor haar praktijk kan ze meer klanten gebruiken. Deze website heb ik speciaal voor haar gebouwd en in combinatie met campagnes in Google wordt ze maandelijks gebeld door nieuwe klanten.

E&E EYEwear
Dit Zweedse brillenmerk heb ik geholpen op het gebied van conversie optimalisatie door voorstellen te maken om de verkoop cijfers te verhogen. Daarnaast heb ik de basis gelegd voor email marketing.