Portfolio

Hieronder vind je enkele voorbeelden uit mijn portfolio dat de afgelopen jaren gegroeid is, als je vragen hebt of meer wilt weten over wat ik voor jou kan beteken, neem dan contact met mij op.

Acupunctuur Zeist – Mhiera den Blanken

Geruime tijd help ik Mhiera met het vinden van extra klanten voor haar praktijk in Zeist, de laatste tijd vooral gericht op overgangsklachten, burnout en hooikoorts

Haptotaal

Vorig jaar heb ik Peter geholpen bij het optimaliseren van zijn campagnes binnen Google Ads. Hij had al geruime tijd advertenties lopen maar haalde hier maar beperkt resultaat uit. Door diverse aanpassingen heb ik hier meer uit weten te halen en nog steeds draaien de campagnes naar tevredenheid.

Sacha Prins

Osteopaat Sacha Prins heb ik geholpen haar website beter vindbaar te maken door een zoekmachine adviesrapport op te stellen, maar ook door het aanpassen van de opzet van haar huidige website. Om zodoende meer klanten te kunnen werven voor haar praktijk in Huizen.

Koentact

Voor deze talenschool in Amsterdam voor expats zorg ik voor nieuwe leerlingen met Google Adwords, zoekmachine optimalisatie en geef ik conversie advies.

“Thijs zette een grote Adwords campagne op die onze inschrijvingen verdubbelde. Ik zou hem zeker aanraden aan andere bedrijven die willen groeien.” Koen Gijzel, CEO Koentact

EYEspired

Maart 2012 ben ik begonnen met EYEspired, om daar dagelijks bezoekers te inspireren met het beste op het gebied van onder andere kunst, design, street-art en fotografie. Dagelijks spot en schrijf ik nieuwe artikelen die tegenwoordig maandelijks gelezen worden door 22.500 bezoekers uit Nederland en België.

Praktijk voor Relatietherapie en Gezinstherapie Amsterdam

Al een aantal jaar ondersteun ik de praktijk van Erik van der Werve met campagnes in Google Ads, zowel binnen het zoeknetwerk als op verschillende sites binnen het inhoudsnetwerk van Google. Zodat maandelijks nieuwe clienten hem weten te vinden.

Zangles Utrecht

“Thijs en ik werken sinds 2013 samen en tot op heden ben ik erg tevreden! Hij heeft altijd zijn zaken op orde en werkt hard om leerlingen voor mij binnen te krijgen. Thijs zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik hoog op google kom te staan. Daardoor krijg ik leerlingen binnen voor zangles, coaching of singer-songwriter les.” Pascale Kemper

Acupunctuur Hoorn

Acupuncturiste Ineke Feldmann zit al 20 jaar in het vak, maar voor haar praktijk kan ze meer klanten gebruiken. Deze website heb ik speciaal voor haar gebouwd en in combinatie met campagnes in Google wordt ze maandelijks gebeld door nieuwe klanten.

EAZZY

Omdat dit bedrijf in Litouwen aan het begin stond van de opzet van ecommerce heb ik twee workshops gegeven om te zorgen dat de klant kennis van zaken heeft. Omdat ze op de lange termijn zelf een ecommerce team willen opzetten. Ik spijkerde de eigenaar bij op het gebied van Google Analytics en Google Adwords.

E&E EYEwear

Dit Zweedse brillenmerk heb ik geholpen op het gebied van conversie optimalisatie door voorstellen te maken om de verkoopcijfers te verhogen. Daarnaast heb ik de basis gelegd voor email marketing.