Portfolio

Hieronder vind je enkele voorbeelden uit mijn portfolio dat de afgelopen jaren gegroeid is. Op dit moment werk ik voor ruim 50 praktijken, van acupuncturisten, psychologen, (relatie)therapeuten, maar ook voor een beroepsvereniging. En verzorg ik SEO en SEA campagnes maar denk ik ook mee over andere stappen om online te kunnen groeien. Zo werk ik de laatste tijd ook meer en meer met campagnes op LinkedIn.

Als je vragen hebt of meer wilt weten over wat ik voor jou kan beteken, neem dan contact met mij op.

Acupunctuur Soest – Anneke Vruggink
Sinds 2016 help ik Anneke Vruggink met het vinden van extra klanten voor haar praktijk in Soest. Maar ik heb haar ook geholpen toen ze in Bussum van start ging. Via de site krijgt ze vragen en aanmeldingen binnen voor specifieke lichamelijke klachten.

Haptotaal
Vorig jaar heb ik Peter geholpen bij het optimaliseren van zijn campagnes binnen Google Ads. Hij had al geruime tijd advertenties lopen maar haalde hier maar beperkt resultaat uit. Door diverse aanpassingen heb ik hier meer uit weten te halen en nog steeds draaien de campagnes naar tevredenheid.

Sacha Prins
Osteopaat Sacha Prins heb ik geholpen haar website beter vindbaar te maken door een zoekmachine adviesrapport op te stellen, maar ook door het aanpassen van de opzet van haar huidige website. Om zodoende meer klanten te kunnen werven voor haar praktijk in Huizen.

EYEspired

Maart 2012 ben ik begonnen met EYEspired, om daar dagelijks bezoekers te inspireren met het beste op het gebied van onder andere kunst, design, street-art en fotografie. Dagelijks spot en schrijf ik nieuwe artikelen die tegenwoordig maandelijks gelezen worden door 22.500 bezoekers uit Nederland en België. En heb ik mogen werken met adverteerders als het Rijksmuseum, Made.com, NS, H&M, Volvo en vele andere grote merken.

Acupunctuur Etten-Leur
Acupuncturist Paul van Alphen zit al ruim 15 jaar in het vak, maar hij krijgt nog steeds nieuwe aanmeldingen via deze site.

Koentact

Voor deze talenschool in Amsterdam voor expats zorg ik voor nieuwe leerlingen met Google Adwords, zoekmachine optimalisatie en geef ik conversie advies.

“Thijs zette een grote Adwords campagne op die onze inschrijvingen verdubbelde. Ik zou hem zeker aanraden aan andere bedrijven die willen groeien.” Koen Gijzel, CEO Koentact

Acupuncturisten Overzicht
Bouw en ontwikkeling van de website om mensen te helpen bij het vinden van de juiste acupuncturist. Daarbij gaat nu de meeste tijd zitten en het verder laten groeien van de organische bezoekers uit de zoekmachines en het vergroten van de bestaande advertentie campagnes.

Zangles Utrecht
“Thijs en ik werken sinds 2013 samen en tot op heden ben ik erg tevreden! Hij heeft altijd zijn zaken op orde en werkt hard om leerlingen voor mij binnen te krijgen. Thijs zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik hoog op google kom te staan. Daardoor krijg ik leerlingen binnen voor zangles, coaching of singer-songwriter les.” Pascale Kemper

Acupunctuur Apeldoorn
Ontwikkeling van de website om de nieuwe praktijk van Elly Zeelenberg in Apeldoorn te helpen starten.

E&E EYEwear
Dit Zweedse brillenmerk heb ik geholpen op het gebied van conversie optimalisatie door voorstellen te maken om de verkoopcijfers te verhogen. Daarnaast heb ik de basis gelegd voor email marketing.